Esencja Gold o smaku miętowym na 2 L – 40 ml

10,50 

Na stanie

SKU: 404190 Kategoria:

Wyjątkowa nuta esencji o smaku MIĘTOWYM sprawi, że pokochasz ten głęboki smak zwłaszcza, gdy jesteś koneserem nalewek, koktajli, czy też drinków. Masz niebanalny gust i ochotę na wyjątkowe wrażenia – koniecznie wypróbuj naszą zaprawkę o smaku MIĘTOWYM.

  • Esencja o smaku MIĘTOWYM – zaprawka ze zdecydowanym charakterem!
  • Piękny, hipnotyzujący i głęboki zielony kolor – stworzona do wyrobu domowych trunków.
  • Praktyczna w użyciu – buteleczka z esencją posiada wgłębienia, pozwalające na precyzyjne odmierzenie 10-mililitrowych porcji, potrzebnych do zrobienia 0,5 L trunku.
  • Rewelacyjny pomysł na likier, koktajl, lemoniadę lub drink – z nią zawsze Ci się uda stworzyć niesamowitą esencję smaku!
  • Wzbudza absolutny zachwyt – odkryj wyrafinowane trunki, szukaj ulubionych nut smakowych.

Ta niezwykła esencja, zamknięta w małej butelce sprawi, że przygotowane przez Ciebie napoje zawsze będą wyjątkowe. Dzięki naszej zaprawce wyczarujesz aż 2 L napoju o smaku MIĘTOWYM. Na mniejszy apetyt lub kameralną okazję wygodnie odmierzysz adekwatne porcje, korzystając z 10 ml dawek pozwalających na przygotowanie choćby 0,5 L trunku. Jeżeli decydujesz się na mix z alkoholem – pamiętaj, pozwól dobrze „przegryźć” się” składnikom, by stworzyły mieszankę wprost idealną.

Uzupełnij swoją kolekcję esencji smakowych marki Browin o zaprawkę o smaku MIĘTOWYM i poznaj niezwykłą moc naszego produktu.

Sposób użycia:
Zawartość buteleczki wlej do 2 L napoju. Dodaj 80-110 g cukru. Całość dokładnie wymieszaj i pozostaw na 24 godziny. Wgłębienia w buteleczce pozwalają odmierzyć 10-mililitrowe porcje esencji do przygotowania 0,5 L alkoholu. Z całej butelki przygotujesz 2 L smakowego trunku. 

Składniki: gliceryna, woda, aromat, substancje barwiące: tartrazyna, błękit brylantowy

Pojemność całkowita: 40 ml.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Esencja Gold o smaku miętowym na 2 L – 40 ml”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *