Nowy produkt

Drożdże do podpiwka i kwasu chlebowego 7g

4,00 zł

Więcej informacji

Dedykowane drożdże górnej fermentacji do podpiwka, kwasu chlebowego,
a także ciemnych piw "porterowych".

 

Temperatura fermentacji 18-28 ºC.

Stosunkowo wolno fermentujący szczep o bardzo dobrej flokuacji.

 

Tolerancja na alkohol do 7,5%.

 

Drożdże na 30 minut przed zadaniem należy uwodnić
w temperaturze 26 ºC +/- 3 ºC.

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Drożdże do podpiwka i kwasu chlebowego 7g

Drożdże do podpiwka i kwasu chlebowego 7g

2 innych produktów w tej samej kategorii:

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Podpiwek i Kwas Chlebowy

Najczęściej kupowane

Informacje

Poradniki

Producenci

Ostatnio przeglądane