Nowy produkt

Gozdawa - Porter i Kvass 10g

5,00 zł

Więcej informacji

Dedykowane drożdże górnej fermentacji do podpiwka, kwasu chlebowego,
a także ciemnych piw "porterowych".

Temperatura fermentacji 16-32 ºC, optymalna 22-26°C.

Stosunkowo wolno fermentujący szczep o bardzo dobrej flokuacji.

Tolerancja na alkohol do 8,8%.

Drożdże na 30 minut przed zadaniem należy uwodnić
w temperaturze 27 ºC +/- 3 ºC.

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Gozdawa - Porter i Kvass 10g

Gozdawa - Porter i Kvass 10g

18 innych produktów w tej samej kategorii:

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Drożdże górnej fermentacji (Suche)

Najczęściej kupowane

Informacje

Poradniki

Producenci

Ostatnio przeglądane