Nowy produkt

Gozdawa - Belgian Fruit i Spice Ale Yeast 10g

6,00 zł

Więcej informacji

Słynny belgijski szczep górnej fermentacji dedykowany
dla piw belgijskich, klasztornych i specjalnych.

Temperatura fermentacji 18-30 ºC.
Optymalna temperatura 20-26 ºC.

Odfermentowanie wysokie.

Flokuacja średnia.

Tolerancja na alkohol do 8,7%.
Fermentacja zwalnia powyżej 6,8%.

Drożdże na 30 minut przed zadaniem należy uwodnić
w temperaturze 27 ºC +/- 3 ºC.

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Gozdawa - Belgian Fruit i Spice Ale Yeast 10g

Gozdawa - Belgian Fruit i Spice Ale Yeast 10g

18 innych produktów w tej samej kategorii:

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Drożdże górnej fermentacji (Suche)

Najczęściej kupowane

Informacje

Poradniki

Producenci

Ostatnio przeglądane